Despre Articole Tattoo

Despre Articole Tattoo

Pagina web aflat sub constructie. Comenzile pe aceasta perioada nu vor fi preluate/onorate! Asteptati lansarea magazinului. Multumim.

Urmareste-ne pe Facebook, si te vom tine la curent cu data lansarii

Articole Tattoo, produse profesionale de tatuat. In perioada 2007-2012, 50% dintre tatuatori din Romania au inceput cu noi, cu produsele noastre, iar prin asistenta pe care am oferit, si ajutorul oferit de noi, au fost elemente importante in cariera lor, si au ajuns tatuatori buni si renumiti datorita existentei noastre. Binenteles ca unii dintre tatuatori au fost deja priceputi in cea ce faceau. Doar ca mai lipsea cateva sfaturi, si produsele de calitate 🙂


Articole Tattoo, a fost infintat la cererea prietenilor tatuatori, si nu ca o afacere. Toti tatuatorii au fost prietenii nostrii, pana la o anumita perioada…
Nu am pornit ca o afacere, am inceput sa aducem produse la cererea tatuatorilor, care au fost multumiti de produsele de calitate care le-am pus la dispozitie, si asa am ajuns sa creez ceea mai mare firma de articole de tatuat din Romania.

Articole Tattoo Suplies este o marca inregistrata, prelucrarea pozelor, logo ului, precum folosirea denumirilor mentionate fara acordul nostru vor fi pedepsite conform legilor in vigoare referitoare la proprietatea intelectuala, toate problemele se vor dezbate in instanta.

In curand vom revenii in forta, aceasi om, aceasi pagina. Pentru cei care cunosc

Au fost vremuri grele, au fost perioade frumoase, m-am intalnit cu multi dintre voi, am fost prietenul si poate mentorul vostru timp de cativa ani.

La Articole Tattoo Supplies, poti achizitiona produse de calitate, produse pentru toate buzunarele. Toate produsele sunt testate riguros inainte de expediere.

Share This: